Ότι να ναι: Ο Κατρούγκαλος φτιάχνει τηλεφωνικό κέντρο για συνταξιούχους που δεν πιστεύουν ακόμη ότι κόπηκαν οι συντάξεις τους

0



«…Tην υπογραφή μας την τιμάμε» ανέφερε την Τετάρτη ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στο μνημόνιο παράλληλα εκτίμησε ότι το ΔΝΤ θα απομονωθεί στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά όπως έγινε και στην πρώτη διαπραγμάτευση.
Αυτό πάντως που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι προανήγγειλε ότι θα κάνει τηλεφωνικό κέντρο στο υπ. Εργασίας για τους συνταξιούχους που δεν πείστηκαν με τις επιστολές για τις απώλειες στις συντάξεις τους.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις συνταξιούχων κατά των περικοπών που τους έχουν επιβληθεί στις συντάξεις με το νέο ασφαλιστικό ο υπουργός Εργασίας για άλλη μια φορά χαρακτήρισε «θετικό όλοι να διεκδικούν τα αιτήματά τους με τον πιο πρόσφορο τρόπο» επαναλαμβάνοντας το επιχείρημα ότι «οι επικουρικές είχαν μια αναπροσαρμογή στο 20% όσων παίρνουν επικουρικές και στο 10%

Αποκάλυψε τέλος, ότι στα σχέδια του υπουργείου Εργασίας είναι να λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο όσοι συνταξιούχοι έχουν απορίες μετά τις επιστολές που έλαβαν να πάρουν απαντήσεις.στο σύνολο των συνταξιούχων».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ότι να ναι: Ο Κατρούγκαλος φτιάχνει τηλεφωνικό κέντρο για συνταξιούχους που δεν πιστεύουν ακόμη ότι κόπηκαν οι συντάξεις τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator