Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα -Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο πιλότοι

0



Εντοπίστηκαν πριν από λίγα λεπτά, από τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης, τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους Τσέσνα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή το απόγευμα.

Νεκροί εντοπίστηκαν και οι δύο πιλότοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν τρία χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, ενώ βρέθηκαν απανθρακωμένοι ο 32χρονος χειριστής του μονοκινητήριου και ο εκπαιδευόμενος συγκυβερνήτης.

Περίπου 19 ώρες μετά την εξαφάνιση του Τσέσνα, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση από τα Μέγαρα στα Καλάβρυτα και πίσω στα Μέγαρα, εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους και βρέθηκαν απανθρακωμένοι οι δύο χειριστές.

Το Τσέσνα είχε απογειωθεί από τα Μέγαρα με προορισμό τα Καλάβρυτα. Υπενθυμίζεται πως ο πιλότος του Τσέσνα περίπου στις 17:15 της Κυριακής ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου της Ανδραβίδας ότι θα επικοινωνήσει και πάλι στις 17:35. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι πρώτες έρευνες που διεξήχθησαν από πλωτό του Λιμενικού και ιδιωτικό σκάφος στην ακτογραμμή Κιάτου-Ξυλοκάστρου δεν εντόπισαν κάτι από το αγνοούμενο αεροσκάφος.

Νωρίτερα υπήρξε μία πληροφορία πως στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων εντοπίστηκαν συντρίμμια αεροσκάφους κοντά στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων, ωστόσο δεν ανήκουν στο αγνοούμενο αεροσκάφος, αλλά αποτελούν συντρίμμια παλιαότερου ατυχήματος.

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βρέθηκαν τα συντρίμμια του Τσέσνα -Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο πιλότοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator