Μαύρο στα κανάλια…; Μαύρο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Με πανό στην Κουμουνδούρου τεχνικοί και δημοσιογράφοι

0



Σε νέα κινητοποίηση, αυτή τη φορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τα μέλη της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής άνοιξαν ένα μαύρο πανό στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πανό που είναι παρόμοιο με αυτό που άνοιξαν εργαζόμενοι στα κανάλια στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου, αναγράφεται η φράση «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».





Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ανέβουν στο κτίριο για να κρεμάσουν ενα πανό στον πρώτο όροφο, ωστόσο οι αστυνομικοί εμπόδισαν τους εργαζόμενους να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου και τους έχουν περιορίσει στην είσοδο.

Άνδρες των ΜΑΤ παρακολουθόυν διακριτικά τη συγκέντρωση των εργαζομένων, ωστόσο έχουν λάβει σαφεις εντολές να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων έχει ζητήσει να επιδωσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαύρο στα κανάλια…; Μαύρο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Με πανό στην Κουμουνδούρου τεχνικοί και δημοσιογράφοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator