ΣΗΜΕΡΑ: Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στη Rap Media που θα συζητηθεί

0



-10 χρόνια ποιμαντορίας του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου συμπληρώνονται φέτος.

Ο ερχομός του στην Κόρινθο, η ιστορική υποδοχή του από τους Κορινθίους ,το επιφυλακτικό κλίμα στον χώρο των ιερέων, η νηνεμία και η εμπιστοσύνη που επήλθε σε κληρο και λαό, το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο ,οι πολέμιοι και οι φίλοι..

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος μιλά αποκλειστικά στην Rap Media και στο Νίκο Νικολόπουλο για τα πρώτα 10 χρόνια του ως πνευματικός ταγός στην Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου.

Μια συνέντευξη εκ βαθέων που θα συζητηθεί και θα προβληθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19.30 στην Περιφερειακή τηλεόραση supertv και στην ιστοσελίδα της Rap Media www.rapmedia.gr.

H εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη από το τηλεοπτικό κανάλι supertv την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 19.30

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΗΜΕΡΑ: Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στη Rap Media που θα συζητηθεί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator