ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση βιβλίου και θεατροποιημένου ποιητικού λόγου της ποιήτριας και συγγραφέως Μαίρης Σουρλή

0




Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση βιβλίου και θεατροποιημένου ποιητικού λόγου από την ποιητική συλλογή «Ρίγη προσμονής» της ποιήτριας και συγγραφέως Μαίρης Σουρλή

Θέμα θεατρικού έργου: "Ο Ιππότης Έρωτας & η Νεράιδα Ψυχή"

Διασκευή διαλόγων-διδασκαλία ρόλων: Νατάσσα Καραχρήστου

Νεράιδα: Ευαγγελία Βλάχου, Εκπαιδευτικός & Ιππότης: Νίκος Κλημεντιώτης, οδοντίατρος

Φιλική συμμετοχή: το μπαλέτο της κυρίας Μαρίας Δρίτσα

Προλογίζει ο Κώστας Καρούσος Ποιητής και Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Το βιβλίο παρουσιάζει η Νατάσσα Καραχρήστου, βραβευμένη διεθνώς ποιήτρια και συγγραφέας, καθηγήτρια αγγλικών και εκπρόσωπος της Διεθνούς εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών στο νομό Κορινθίας και μια σύντομη αναφορά στο συνολικό έργου της Μαίρης Σουρλή από την Ελένη Συκά-Κοντόζογλου ποιήτρια, συγγραφέας, εκδότρια του περιοδικού «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και μέλος του ΔΣ της ΕΕΛ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 ώρα 6 μ.μ.
Δημοτικό Θέατρο Κιάτου
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση βιβλίου και θεατροποιημένου ποιητικού λόγου της ποιήτριας και συγγραφέως Μαίρης Σουρλή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator