Δέδες: Ο Ισθμός θα γίνει η πύλη της Πελοποννήσου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Εξαγγελίες για την ανάδειξη του Ισθμού της Κορίνθου, έκανε ο ΓΓ Υποδομών Γ.Δέδες στην κάμερα του ekorinthos.gr .

Το ενδιαφέρον του κ.Δέδε υπήρχε από παλιά για τον Ισθμό και όπως φαίνεται, θα προωθήσει το έργο, που σίγουρα θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στην πλήρως εγκαταλελειμμένη περιοχή.

Ανάμεσα στα άλλα, φαίνεται ότι η περιοχή του Ισθμού θα αποκτήσει θεματικό πάρκο και Μουσείο και πολύ καλύτερη διάρθωση του βασικού τουριστικού του πλεονεκτήματος, της Διώρυγας της Κορίνθου.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δέδες: Ο Ισθμός θα γίνει η πύλη της Πελοποννήσου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator