Ξεκινάει η λειτουργία του εργοστασίου της PepsiCo-HBH στο Λουτράκι -100 προσλήψεις αρχικά

0



«Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία του εργοστασίου της PepsiCo-HBH στο Λουτράκι.

Προηγήθηκαν μακροχρόνιες συζητήσεις, διάρκειας περίπου δυόμισι ετών, σχετικά με την τύχη του εργοστασίου, στις οποίες ενεπλάκησαν αρκετά ονόματα εταιρειών και από τον κλάδο των αναψυκτικών.

TO DEAL ME THN HELLENIC WATER

Ωστόσο, η Pepsi έδωσε τα χέρια τελικά με την εταιρεία Ελληνικό Ύδωρ Ε.Π.Ε. (Hellenic Water) και εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης της νέας εταιρείας στην περιοχή του Λουτρακίου.

Όπως πληροφορούμαστε από υψηλόβαθμο στέλεχος, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα, οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν εντός της εβδομάδας, ενώ απαιτείται συνολικά χρονικό διάστημα περίπου δύο μηνών για να επανέλθουν οι εγκαταστάσεις σε πλήρη λειτουργία.

ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ FELIROMA

Σημειώνεται ότι η Ελληνικό Ύδωρ είναι θυγατρική του ομίλου ελληνοκυπριακών συμφερόντων, Feliroma Foods LTD,, με έδρα τη Λευκωσία.

ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε διάστημα το αργότερο 30 ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας από την Pepsi στην Ελληνικό Ύδωρ, ενώ παράλληλα θα εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες με σκοπό, στις αρχές του 2017, να ενταχθεί το εργοστάσιο σε παραγωγική διαδικασία.

ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ, ΟΧΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Η Ελληνικό Ύδωρ θα παράγει αποκλειστικά φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου, ενώ – όπως μας διαβεβαιώνει το συγκεκριμένο στέλεχος – δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελληνικό Ύδωρ Ε.Π.Ε. για παραγωγή αναψυκτικών ή άλλων προϊόντων.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ 100.000 ΦΙΑΛΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, η επιχείρηση έχει παραγγείλει τρεις ακόμα γραμμές παραγωγής, με σκοπό την ένταξή τους στις ήδη υπάρχουσες, για την ενίσχυση της παραγωγικής δύναμης του εργοστασίου σε περίπου 100.000 φιάλες/ώρα. Σημειώνεται ότι το στήσιμο της μονάδας θα βασιστεί στα πρότυπα της πράσινης ανάπτυξης, με τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς και άλλων εναλλακτικών μορφών ενέργειας.

100 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ

Σε πρώτη φάση, η εταιρεία θα προχωρήσει σε προσλήψεις 100 ατόμων, τα οποία θα εντάξει στο δυναμικό της, θέτοντας εκ νέου σε λειτουργία το εργοστάσιο…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο loutrakiblog
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεκινάει η λειτουργία του εργοστασίου της PepsiCo-HBH στο Λουτράκι -100 προσλήψεις αρχικά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator