Το πρωί μαθήτρια το βράδυ καθηγήτρια!

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Νομίζουν οι θεομπαίχτες του θεού και οι απατεώνες του λαού πως ξεχνάμε τόσο εύκολα.
Όχι δεν ξεχνάμε, και δεν σας ξεχνάμε.
Απλώς τώρα άλλοι είναι στην κυβέρνηση κι εκείνους βάζουμε στόχο,χωρίς ούτε μιά στιγμή να παραβλέπουμε πως αν βρεθούν σε δύσκολη θέση, εσείς και πάλι θα τους στηρίξετε!

Ήταν πέρσι παραμονή Δεκαπενταύγουστου (οι θεομπαίχτες!) που ΟΛΟΙ μαζί και το κόμμα του θηλυκού ροφού, η "Δημοκρατική Παράταξη", όπως μετονόμασαν το ΠαΣοΚ γιατί ντρέπονται ακόμη και να το αναφέρουν,και γιατί θέλουν να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους ως ΠαΣοΚ και το κόμμα του ζαβού, ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (οι απατεώνες!) ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το μακρύτερο.
(ακόμα όμως κι εκείνοι που τότε δεν το ψήφισαν και βρίσκονται σήμερα στην Βουλή, δεν το ψήφισαν υπολογίζοντας πως κάποιοι άλλοι θα το ψηφίσουν. Αν έβλεπαν πως για τον άλφα ή βήτα λόγο θα κινδύνευε να καταψηφιστεί, ΚΙ ΑΥΤΟΙ θα έβρισκαν μία γελοία δικαιολογία - "για το καλό της πατρίδας", "αδιέξοδο", "τί να κάναμε;" - όπως οι υπόλοιποι, καιθα το ψήφιζαν)


Τώρα γιατί τανιέστε και ζορίζεστε; Για να σας πιστέψουμε;
Ότι τί; Ότι είσαστε οι προασπιστές των συμφερόντων, οι σωματοφύλακες του λαού;
Αφού ΜΑΖΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Όλα! Γιατί όλα έχουν ήδη υπογραφεί από πέρσι και οι τάχα διαπραγματεύσεις είναι ακριβώς αυτό: "τάχα". Για το ξεκάρφωμα, και για να σας δωθεί η ευκαιρία να λυσσάξετε στην Βουλή, για να δείξετε πως -πάλι τάχα- ο ένας διαφέρει απ' τον άλλο, να ξεγελαστεί ο λαός και αντί να σας πετάξει συλλήβδην στα σκουπίδια, να διαλέξει πάλι έναν από σάς ως επόμενο Τσολάκογλου και να διασωθεί το σύστημα.

Ας μην τανιέται λοιπόν η συνταξιούχος από τα σαρανταπέντε της και παντελώς άχρηστη και ανίκανη ακόμη και να μιλάει, πρόεδρος της "Δημοκρατικής Παράταξης".
Ας μη ζορίζεται ο πρωτοδιορισμένος ως "Ανώτατο Στέλεχος Επενδύσεων" (τέτοια σπάνια ευφυία ο γιός του πατέρα του!), πρόεδρος της ουράς και απομίμησης του ΠαΣοΚ.

Όταν θά 'ρθει η ώρα δεν θα σας ξεχάσουμε.
Δεξιά κι αριστερά απ' την κεντρική κρεμάλα της τότε κυβέρνησης, θα στήσουμε και τις δικές σας!

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πρωί μαθήτρια το βράδυ καθηγήτρια!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator