O… αντάρτης του γλυκού νερού Θ. Δρίτσας ξαναχτύπησε! «Δε θα πουλήσουμε και τη ψυχή μας στο διάβολο»

0



«Δεν είμαστε εδώ για να πουλάμε την ψυχή μας στο διάβολο για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο», υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο το πρωί της Τετάρτης.
«Εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε στόχους», συμπλήρωσε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, διευκρινίζοντας ότι το ίδιο θα έλεγε και για μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας πως «είναι αδιανόητο να μην πετύχει το τρίτο πρόγραμμα», εκτιμώντας ότι «αυτό θα συμβεί αν οι εταίροι τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις».

Σχετικά με τις θέσεις που διατύπωσε για τις ιδιωτικοποιήσεις, επεσήμανε ότι «το να υπάρχει τριβή με τους χειρισμούς είναι μια κυβερνητική υποχρέωση», προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας υπουργός σου να λέει τη δική του ιδιαίτερη άποψη αλλά όλα όσα λέγονται είναι κυβερνητικές θέσεις».

«Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν ήταν ποτέ στη προγραμματική φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ», επανέλαβε.

«Το ερώτημα που θέσαμε στο λαό ήταν να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη γι αυτό ή να την παραδώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και ο λαός τουλάχιστον τον περασμένο Σεπτέμβριο μας την έδωσε», κατέληξε ο κ. Δρίτσας.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O… αντάρτης του γλυκού νερού Θ. Δρίτσας ξαναχτύπησε! «Δε θα πουλήσουμε και τη ψυχή μας στο διάβολο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator