«Σοσιαλι(στα)σμος: Ήρθε η ώρα της Αλλαγής στα πάρτι»: Αύριο το πάρτι ΠΑΣΟΚ της χρονιάς!

0Ένα μεγάλο πάρτι που αναμένεται να «ταράξει τα νερά» του Σοσιαλισμού έρχεται αύριο, ημέρα Πέμπτη (27 Οκτωβρίου) και διοργανώνεται μέσω διαδικτύου.
Ο λόγος για το «πάρτυ της χρονιάς» του ΠΑΣΟΚ, που θα λάβει χώρα στο κέντρο Socialista και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στη σελίδα του facebook: «Σοσιαλι(στα)σμος: Ήρθε η ώρα της Αλλαγής στα πάρτι».

To πάρτι διοργανώνουν, όπως φαίνεται από τη σελίδα, οι Lauren O’sullivan, Τάσος Καλαφάτης και Άγγελος Δημητρόπουλος και όπως λένε «είναι το πρώτο αυθεντικό πάρτι ΠΑΣΟΚ».

Σύμφωνα με τους ίδιους η ιδέα ήρθε μετά τα «ντεμέκ πάρτι ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα» και σύμφωνα με όσα αναφέρουν: «Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτυ όπου θα γνωριστούμε μεταξύ μας όλοι αυτοί (ανεξάρτητου ηλικίας), που περάσαμε και πονέσαμε αυτό το Κίνημα».

«Να θυμηθούμε στιγμές και τραγούδια που συνδέονται με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Και πάνω από όλα να περάσουμε καλά και να κατέβουμε στην κοινωνία, στους νέους ανθρώπους και να τους μιλήσουμε», επισημαίνουν οι διοργανωτές.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Σοσιαλι(στα)σμος: Ήρθε η ώρα της Αλλαγής στα πάρτι»: Αύριο το πάρτι ΠΑΣΟΚ της χρονιάς!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator