Ο Φάμελος ΔΙΕΣΥΡΕ LIVE τον Θέμο Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή - ΒΙΝΤΕΟ

0Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

«Τα άρθρα σας δημιουργούν μπούλινγκ» είπε από τη θέση του μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στην επίθεση του Θ. Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ.

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε σε άρθρο του Πρώτου Θέματος που έγραφε ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν στην Ανάσταση το Πάσχα, την ώρα που «οι περισσότεροι ήμασταν στα χωριά μας». «Αυτό μας έχει προσβάλλει και έχει ωθήσει σε μπούλινγκ γιατί πολλά στελέχη της Χ.Α. το χρησιμοποίησαν στα καφενεία των περιοχών». «Επιτρέψτε μου να σας επιστρέψω την κατηγορία αυτή ολόκληρη».

Συνεχίζοντας ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι: «Παραδεχθήκατε ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση μπούλινγκ, ή πίεσης εις βάρος σας κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής». Όμως «αποτελεί παραποίηση της πραγματικότητας όσα είπατε για τον Ρουβίκωνα και τις δήθεν σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή μάλιστα που ακόμα χτυπάνε βόμβες στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη, ή διαλύονται συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής επεσήμανε ότι κάποιοι εκ των βουλευτών δεν ρώτησαν σχετικά με το υπό εξέταση θέμα της Επιτροπής. «Δεν έκαναν όλοι οι συνάδελφοι ερωτήσεις για τα δάνειά σας αντίθετα σας τέθηκαν ερωτήματα αν υπάρχει θεσμικό πρόβλημα στη χώρα και ανασύρατε φωτογραφίες προς επιβεβαίωση».

Αναπάντητα άφησε ο κ. Αναστασιάδης τα σοβαρά ερωτήματα που εγείρονται αναφορικά με τα δάνεια του Πρώτου Θέματος όπως: Εφόσον η επιχείρηση πήγε εκπληκτικά το 2005, 2006 για ποιο λόγο δημιουργήθηκε η αναπτυξιακή; ή για ποιο λόγο πήρε δάνειο 18 εκ. το Πρώτο Θέμα, αφού πήγαινε καλά;

Μας το συνέστησαν είπε ο κ. Αναστασιάδης αλλά ο κ. Φάμελλος επέμεινε ότι «ποιος σας συνέστησε να φτιάξετε νέα εταιρεία;» Μετά από επίμονες ερωτήσεις υποστήριξε ότι «θα το ψάξει και θα ενημερώσει».

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Φάμελος ΔΙΕΣΥΡΕ LIVE τον Θέμο Αναστασιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator