Τα ποσά μαμούθ που έδωσαν οι τράπεζες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και διαπλοκή

0



Διαπλοκή
Το πάρτυ που στήθηκε στις πλάτες του ελληνικού λαού

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Από τα στοιχεία επιβεβαιώνεται ότι οι τράπεζες μοίραζαν αφειδώς χρήμα στον δικομματισμό της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα συστημικά μίντια που τον στήριζαν. Ειδικότερα, τους δόθηκαν ως δάνεια πάνω από 1,3 δισ. ευρώ.

* Τα κανάλια φέρονται να έχουν λάβει δάνεια ύψους 970 εκατ. ευρώ.

*Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να έχει λάβει δάνεια ύψους 220 εκατ. ευρώ.

* Η Ν.Δ. παρουσιάζει δάνεια ύψους 130 εκατ. ευρώ.

Μπορεί ο κάθε ένας να καταλάβει το πάρτυ που στήθηκε στις πλάτες του ελληνικού λαού και για ποιον λόγο, σήμερα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το χρεοκοπημένο πολιτικό προσωπικό του χθες και η διαπλοκή θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα ποσά μαμούθ που έδωσαν οι τράπεζες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και διαπλοκή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator