«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Πρωθυπουργέ»

0


Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο Πρωθυπουργός έχει αρχίσει να το αισθάνεται. Αφού αντέστρεψε την λαϊκή ετυμηγορία του δημοψηφίσματος, υπέγραψε ένα δυσβάστακτο από μέτρα μνημόνιο το οποίο ο ίδιος με τον Βαρουφάκη προκάλεσαν. Τα μέτρα αυτού του μνημονίου έχουν ήδη ψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σήμερα αφού ο Πρωθυπουργός επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κερδίζοντας τον εαυτό του, αντιμετωπίζει δύο πολύ σοβαρά προβλήματα. Το ένα είναι το χρέος και το άλλο είναι η σημαντική για την δημοκρατία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την Συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά. Δυστυχώς για τον Πρωθυπουργό, τα ψέματά του προκαλούν μεγάλη αναξιοπιστία στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Ήδη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας απέρριψε το αίτημα για διαγραφή του χρέους. Αυτή η εξέλιξη δεν χαροποιεί την ΝΔ, όμως η χώρα μας πληρώνει για άλλη μια φορά την πολιτική του κ. Τσίπρα. Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα είναι η συζήτηση της Συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά που θα κριθεί τελικά από το ΣτΕ όσο και αν κάποιοι το πολέμησαν. Η πολυφωνία και ο πλουραλισμός της ενημέρωσης καταργείται από τον κ. Τσίπρα. Η δικαιοσύνη πρέπει να λάβει την δίκαιη απόφαση για αυτή την πολιτική. Κύριε Τσίπρα ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει και μαζί με αυτόν θα τελειώσει και η κυβερνητική σας θητεία. Δυστυχώς η μεγάλη αναξιοπιστία στο εξωτερικό θα αναδείξει τον γυμνό «βασιλιά» στο εσωτερικό. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Το κόστος των πολιτικών σας είναι μεγαλύτερο από το κόστος των εκλογών.

Τσάκωνας Γιάννης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
Κορίνθου
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Πρωθυπουργέ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator