Το «Channel One» από το «Noor One» βγαίνει;

1



Ένα πρόβλημα φαίνεται να έχουν στον Πειραιά με το...νούμερο ένα. Παραδείγματος χάριν αν ρωτήσεις οποιονδήποτε από το δημοτικό συμβούλιο θα σου πει ότι το λιμάνι είναι «number one».

Οι Ολυμπιακοί σου λένε ότι η ομαδάρα με τα κόκκινα είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα, μπορεί και στην Ευρώπη. Λέγεται μάλιστα ότι το πρώην μέλος στο δ.σ. του Ολυμπιακού, επιφανής επιχειρηματίας της περιοχής, και φυλακισμένος στη νούμερο ένα φυλακή της χώρας, ο Αιμίλιος Κοτσώνης έκανε μια ρηξικέλευθη πρόταση.

Μιας κι έχει πολύ καλές γνωριμίες στον Πειραιά και ήταν και στέλεχος του Ολυμπιακού πρότεινε συγκεκριμένη ονομασία για το κανάλι που φτιάχνει ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι το κανάλι πρέπει να ονομαστεί «Channel One» για να επιβεβαιωθεί ότι στο λιμάνι όλα και όλοι είναι πρώτοι.

Βεβαίως ουδεμία σχέση έχει το κανάλι και ουδόλως επηρεάστηκε ο Κοτσώνης από το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί για το «παπόρι από την Περσία» με τους δύο τόνους ηρωίνης, το όνομα του οποίου είναι... Noor One. Πάσα ομοιότητα είναι απλώς σύμπτωση. Άλλωστε και η αυτοκινητοβιομηχανία Mini έχει το One. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το πήρε από το Noor One;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2016

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το «Channel One» από το «Noor One» βγαίνει;"
Rocky είπε...

Πρεπει να εισαι πολυ πιτσιρικας για να μη γνωριζεις οτι ο Πειραιας εχει πλυθυσμο οσο και η θεσσαλονικη , πρεπει να εισαι πολυ πιστισρικας για να μη ξερεις οτι ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα περα απο τα ορια του Πειραια αφου με επισημα στοιχεια αδω και 80 χρονια ειναι ο λαοφιλεστερος συλλογος της χωρας . Εχει παραρτηματα Ακαδημιων σε ολη την Ελλαδα και στο εξωτερικο . Ειναι γνωστο πως η μιση Ελλαδα ειναι Ολυμπιακοι και η αλλη μιση ΑντιΟλυμπιακοι


21 Οκτωβρίου 2016 στις 4:09 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator