Με "άρωμα Κορινθίας" οι νέοι τομεάρχες της Ν.Δ.

0



Εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης η σχετική απόφαση από τη Νέα Δημοκρατία για τον ορισμό Τομεαρχών-Συνδέσμων μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των κομματικών οργανώσεων της Παράταξής...

Στη Νομαρχιακή Οργάνωση Κορινθίας αναλαμβάνει καθήκοντα ο Νικόλαος Φατούσης, ο οποίος κατάγεται από την Ερέτρια και είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Ανωτάτη Σχολή Πολέμου του Π.Ν και στη Σχολή Εθνικής Αμύνης. Έχει υπηρετήσει σε διάφορές θέσεις και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ναυάρχου έχοντας διαγράψει 38 χρόνια σημαντικής προσφοράς στην Πατρίδα.


O Νίκος Φατούσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερέτριας καθώς και περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στη Νομαρχιακή Οργάνωση Θεσπρωτίας τοποθετήθηκε ο Γεώργιος Π. Τέσσης ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο με καταγωγή από το Σοφικό. Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων. Έχει ταξιδέψει με ποντοπόρα πλοία με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου ενώ κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας συμμετείχε στη Μόνιμη Ναυτική Δύναμη Μεσογείου του ΝΑΤΟ (SNFM).


Από το 1999, εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος σε καταστήματα του Λουτρακίου, της Ελευσίνας και της Κορίνθου. Σε ηλικία 30 ετών, ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή σε καταστήματα της Πάτρας και της Κορίνθου.

Και οι δύο θεωρούνται άνθρωποι της εμπιστοσύνης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ είναι βέβαιο ότι ως καλοί καπετάνιοι θα ανταπεξέλθουν με απόλυτη επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στις τρικυμίες που τους περιμένουν.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με "άρωμα Κορινθίας" οι νέοι τομεάρχες της Ν.Δ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator