ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΙΑ - Βρέθηκαν ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού στο Ασκληπιείο Βούλας

0Τρια ξεχασμένα για περισσότερο από δέκα χρόνια κοντέινερς με χιλιάδες είδη απείραχτου ιματισμού απαραίτητα για τη λειτουργία του νοσοκομείου βρέθηκαν σε αποθήκες του Ασκληπιείου Βούλας, την ώρα που οι ασθενείς αναγκάζονταν να φέρνουν από το σπίτι τους κουβέρτες και σεντόνια καθώς το νοσοκομείο αντιμετώπιζε τραγικές ελλείψεις.

Βρέθηκαν ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού στο Ασκληπιείο Βούλας

Τα κοντέινερ με τις χιλιάδες κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια πετσέτες και άλλα είδη ιματισμού βρέθηκαν μετά από έλεγχο σε οικίσκους του Ασκληπιείου. Ο εξοπλισμός είχε παραδοθεί στο νοσοκομείο προ δεκαετίας,αλλά ωστόσο είχε ξεχαστεί χωρίς ποτέ κανείς να μπει στον κόπο να απογράψει και πολύ περισσότερο να τον αξιοποιήσει.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Χάρης Ζαχαρόγιαννης, διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου, η ανακάλυψη έγινε μετά από έλεγχο του νέου διοικητή του νοσοκομείου. «Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας και ολοκαίνουριο ιματισμό με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι και κουβέρτες που δεν έχουμε στα σπίτια μας», δήλωσε ο διευθυντής της νεφρολογικής μονάδας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς οι οποίοι αναγκάζονταν να φέρνουν σεντόνια και κουβέρτες από το σπίτι τουςαλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό πουν δεν είχαν πετσέτες να σκουπιστούν.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΙΑ - Βρέθηκαν ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού στο Ασκληπιείο Βούλας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator