Τι με λες ρε... μόρτη;;;

0



Διαβάσαμε για την επιστροφή του "Μόρτη" του γνωστού από τα παλιά κουκουλοφόρου του διαδικτύου που έγινε δημοφιλής στο ευρύ κοινό ως "Τι με λες ρε"...

Θα του τα πούμε εμείς από εδώ για να μαθαίνει.

Άκου λοιπόν "Μόρτη":

1: Αν κρίνουμε από το μέσο το οποίο επέλεξες να αναρτάς τις σεβαστές κατά τα άλλα απόψεις σου καταλαβαίνουμε ότι το κεφάλι σου έχει γίνει κουρκούτι από το πολύ ούζο. Το λέμε γιατί μεγαλύτερο μπαγλαμά δε θα μπορούσες να βρεις.

2: Για τον ίδιο λόγο καταλαβαίνουμε και το ρόλο σου πλέον για τα δημοτικά της Κορίνθου. Άλλωστε οι μπαγλαμάδες πάνε μαζί, απλώς δεν είχαμε ξανακούσει πιο φάλτσα συγχορδία μπαγλαμάδων.

3: Ο μάνατζερ θα κατεβάσει το ίδιο εμπριμέ ψηφοδέλτιο με αρχιστάτηγο τον "τζιχαντιστή" Φιλιππινέζο οννεδίτη παρόλο που τον έκαψε στις προηγούμενες εκλογές για δύο λόγους: α) γιατί το χούι δεν κόβεται και β) γιατί αν τον απομακρύνει θα μας δικαιώσει πράγμα που δεν το θέλει κανείς τους.

4: Ο στρατηγός έχει φάει πόρτα από τη ΝΔ και μάλιστα με υγρή τάφρο περιμετρικά με κροκόδειλους, ιπποπόταμους, κλπ. ενώ μαθαίνω ότι ετοιμάζουν και καυτό λάδι για την περίπτωση που τα παραπάνω τετράποδα κάνουν τα στραβά μάτια... με πιάνεις ή να στο λιανίσω;;;

5: Ο "κοντός" θα ξανακάνει πάρτι όσο οι κουκουλοφόροι και τα τρόλια παίζουν τέτοια "μπάλα" και όσο οι ταλιμπάν κραυγάζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν... Nano akbar !!!

6: Μη ξεχνάς ότι ο κοντός ξαναέκανε πάρτι το 2010 επί της... παντοδυναμίας του ιστολογίου σου.

7 και σημαντικότερο: Όλοι όσοι έχουν παρουσία με δημόσιο χαρακτήρα κρίνεται ο καθένας μέσα από αυτό που προσφέρει (όσο προσφέρει) στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τη δουλειά του και όχι για τις ανθρώπινες προσωπικές του επιλογές... τι διάολο "Μόρτης" είσαι άμα δε ξέρεις τα βασικά.

Αυτά από έναν "επώνυμο" και γράφτα κάπου να τα θυμάσαι... άντε για το ουζάκι σου τώρα...

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι με λες ρε... μόρτη;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator