Ένα βολικό πρόσχημα

0


Κάποιος άλλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την απόφαση του ΣΤΕ για «ηρωική» έξοδο μέσω εκλογών, λέγοντας «με πολεμούν με αθέμιτα μέσα», αλλά ο Τσίπρας κι ο Παππάς είναι πολύ νέοι και πολύ ματαιόδοξοι για να το κάνουν. Οσο για τους βουλευτές τους, έχουν βουτηχτεί ήδη στα σκατά και το λιγότερο που θα χάσουν κάποιοι από αυτούς, είναι η έδρα τους, καθώς όποιος κι αν έλθει, θα προσπαθήσει να κουκουλώσει τα δικά του σκατά με τις διώξεις των προηγούμενων.

Με λίγα λόγια, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι τα κανάλια (σκοτίστηκε ο κόσμος και για τις αντισυνταγματικότητες και για τις «πολυφωνίες») το πρόβλημα είναι τα οικονομικά. Επειδή όμως θα ήταν πολύ άβολο, να πάμε σε μερικούς μήνες σε εκλογές λόγω φαλιρίσματος, ίσως κάποιοι «σώφρονες» μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα να προτιμήσουν να εξωθήσουν τα πράγματα για πιο σύντομη «λύση».

Επειδή το στραπάτσο Παππά δεν είναι αρκετή αφορμή για να παραστήσουν τους «διωκόμενους από τα συμφέροντα», τους χρειάζεται και μία «αποστασία». Κάποιοι που θα παραστήσουν τους «αγανακτισμένους αριστερούς ήρωες» και θα δώσουν το πάτημα στον Τσίπρα για εκλογές λόγω «αποστασίας»….

Για να δούμε· θα έχουμε εξελίξεις;

ΥΓ. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο. Οι εκλογές τώρα, ποια λύση θα δώσουν; Τον Μητσοτάκη; Ετούτοι κάνουν ότι και οι προηγούμενοι, αλλά τουλάχιστον αφήνουν τους «Δεν πληρώνω» να ακυρώνουν τους πλειστηριασμούς. Πιστεύει κανείς, ότι θα έχουμε τέτοιες «πολυτέλειες» με τον Κυριάκο και τον Αδωνι; Με λίγα λόγια: Ζω, έτσι από περιέργεια, για να δω, ποιο θα είναι το τέλος της Ελλάδας.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα βολικό πρόσχημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator