Ο γίγαντας Πάντζας σκότωσε το τέρας του μνημονίου και τώρα τα βάζει με τον Τίγρη

0


Να πάρει θέση για την μέτρια πορεία της ΑΕΚ θέλησε ο Γιώργος Πάντζας αφού κατάφερε να «σκοτώσει» το τέρας του Μνημονίου και να κάνει φέτες τους κακούς Ευρωπαίους.

Βλέποντας την πορεία της ομάδας και με αποκορύφωμα την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε. Ο -γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του- ηθοποιός απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία δημοσίευσαν η Εφημερίδα των Συντακτών και η Ώρα των Σπορ, ασκώντας έντονη κριτική στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Παράλληλα, ο κ. Πάντζας ζητάει τρεις μεταγραφές προκειμένου η Ένωση να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Δημήτρη,

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι εναλλασσόμενοι προπονητές, αλλά η οικονομική δυστοκία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο σοβαρότατο θέμα των ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. Μας δηλώσατε ότι θα φτιάξετε μια νέα Μπαρτσελόνα την οποία δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ με τον Ηρακλή, ούτε στο φιάσκο με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα είδαμε κάτι παίκτες να μην έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα που χρειάζεται πάθος ποδοσφαιρικό, ταλέντο και αντοχές.

Στο γήπεδο τα παιχνίδια τα κερδίζουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές κατά 80% και έπειτα οι προπονητές. Η ΑΕΚ θα μπορούσε με μια σωστή ομάδα να είναι πρώτη, να διεκδικεί το Πρωτάθλημα και να έχει στο ΟΑΚΑ ένα μέσο όρο θεατών γύρω στις 37.000. Με αυτά τα έσοδα θα κάλυπτε το κόστος των μεταγραφών. Ο λαός της ΑΕΚ θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ύστερα από τόσα χρόνια απραξίας. Χρειαζόμαστε τρεις παιχταράδες, έναν στην άμυνα, έναν στο κέντρο και έναν στην επίθεση τουλάχιστον.

Δημήτρη Μελισσανίδη γνωρίζω πόσο αγαπάς την ΑΕΚ. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την ΑΕΚ Πρωταθλήτρια. Ο λαός της ΑΕΚ το θέλει, εσύ μπορείς, ΠΡΟΧΩΡΑ.

Γιώργος Πάντζας,

Ηθοποιός

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Πάντζας είχε προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο με την αφίσα του, που αποτελεί μνημείο λαϊκισμού και ουδεμία σχέση έχει με τον άνθρωπο που ψήφισε ναι σε όλα!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο γίγαντας Πάντζας σκότωσε το τέρας του μνημονίου και τώρα τα βάζει με τον Τίγρη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator