Έλεος! Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν που είναι το Μαξίμου!

0



Το πάρτι που διοργάνωσε ο Αλέξης Τσίπρας για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μας απέδειξε πως κάποιοι «δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα».

Ο λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ηλεία, Έφη Γεωργοπούλου, η οποία έφτασε στην Ηρώδου Αττικού με ταξί. Μόλις βγήκε από το ταξί έμοιαζε λίγο χαμένη και έτσι έσπευσε στα πηγαδάκια των δημοσιογράφων για να την βοηθήσουν, σύμφωνα με το newsit.gr.

Αφού συστήθηκε λέγοντας πως είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Ηλεία, ρώτησε τους δημοσιογράφους που ακριβώς βρίσκεται το Μαξίμου. Ευτυχώς, οι δημοσιογράφοι της έδειξαν την είσοδο του πρωθυπουργικού γραφείου και έτσι απέφυγε να χτυπήσει το “κουδούνι” στο Προεδρικό Μέγαρο, που δεν έχει κιόλας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλεος! Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν που είναι το Μαξίμου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator