Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος στο Δήμο Βέλου Βόχας

0


Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου,  ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας  – Ταξίαρχος-  κ. Φωτόπουλους Ευάγγελος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου το Δημαρχείο στο Ζευγολατιό.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ.:  Αντιδήμαρχοι : Βασίλης Τρωγάδης και Μαρία Καλλίρη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Γεώργιος Πρεδάρης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ Ανδρέας Σιάχος, ο εντεταλμένος σύμβουλος  Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού Παναγιώτης Ζωγράφος και ο αρχηγός της ελάσσονος   μειοψηφίας Λεωνίδας Στεργιόπουλος.

Ο Δήμαρχος στα πλαίσια των ενεργειών που έχει κάνει μέχρι σήμερα σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης  και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δημοτών του έθεσε υπ΄όψιν του Ταξίαρχου σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Βέλου Βόχας.

Πιο συγκεκριμένα ζήτησε:

α) την   ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με την παρουσία  των μονάδων:

Ο.Π.Κ.Ε , ΔΙΑΣ, Δικυκλιστών -στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους- σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου  και

β) την εξέλιξη της παραμονής του Α.Τ. Βραχατίου , όπου και στο παρελθόν είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την παραμονή του.

Ο Ταξίαρχος στα πλαίσια της καλής συνεργασίας υποσχέθηκε στο Δήμαρχο ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να υπάρχει παρουσία αστυνομικής δύναμης σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα του Δήμου και το σημαντικότερο απ’ όλα θα παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκαν οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών και θα συνεχισθεί η εποικοδομητική   συνεργασία προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος στο Δήμο Βέλου Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator