Γνωστός εστιάτορας στην Κόρινθο είχε «πλημμυρίσει» με ναρκωτικά την Αν. Κορινθία

0



-Φέρεται ως εγκέφαλος της σπείρας!!!
-Συνελήφθη και προφυλακίστηκε…

Βουίζει πλέον όλη η Κόρινθος για τον γνωστό εστιάτορα (έχει κατάστημα στην Κόρινθο) που συνελήφθη πριν λίγες μέρες. Ο ίδιος συμμετείχε στην σπείρα εγκληματικής οργάνωσης που προμήθευε με ναρκωτικά (κοκαΐνη και χασίς) την Κόρινθο και το Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr η αστυνομία ερευνά αν ο γνωστός εστιάτορας (το μαγαζί του βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο Κορίνθου) ήταν ο επικεφαλής της εγκληματικής ομάδας που είχε πλημμυρίσει στα ναρκωτικά την Ανατολική Κορινθία.

Από το μαγαζί του συγκεκριμένου εστιάτορα -εμπόρου ναρκωτικών είχε περάσει σχεδόν όλη η Κόρινθος …και όλοι πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης της σύλληψής του!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της korinthiannews.gr ο γνωστός εστιάτορας προφυλακίστηκε!

Η σύλληψη του θα είναι για το επόμενο διάστημα το θέμα συζήτησης τόσο στην Κόρινθο όσο και στην Κορινθία…

Κ.Ν
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γνωστός εστιάτορας στην Κόρινθο είχε «πλημμυρίσει» με ναρκωτικά την Αν. Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator