Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!

0Μετά από την χθεσινή, αυτοκτονική, αβάντα του Μητσοτάκη στον Τσίπρα, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η Ελλάδα έγινε προτεκτοράτο και με τη βούλα.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσεις την στάση του Μητσοτάκη;

Σου δίνεται η ευκαιρία να τσακίσεις τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης κι εσύ πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Εν ολίγοις δηλαδή, του είπαν οι δανειστές, «κάτσε στον πάγκο γιατί έχουμε εκλογές και μας βολεύει να παραμείνει ο Αλέξης πρωθυπουργός μέχρι να λύσουμε τα προβλήματά μας».

«Επίσης, Κυριάκο, ο Αλέξης μπορεί να ξεπουλήσει την Κύπρο στους Τούρκους, πιο εύκολα από εσένα. Άρα, άσε να κάνει την βρομοδουλειά ο Αλέξης κι όταν έρθει η ώρα σου θα γίνεις κι εσύ πρωθυπουργός της μπανανίας που λέγεται Ελλάδα».

Κάπως έτσι είναι η πραγματικότητα, φίλτατοι, και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να την αλλάξουμε.

Οι... ηγέτες μας είναι υποχείρια των δανειστών και εκτελούν τις εντολές τους και δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολιτικός να βγει μπροστά για την Ελλάδα.

Από την μεριά μας, το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε στην πατρίδα, είναι η αλήθεια. Και θα την λέμε, για όσο αντέξουμε...

Αφιερώνουμε, λοιπόν, το παρακάτω τραγούδι - το οποίο πιστεύουμε ότι αποτυπώνει την πολιτική πραγματικότητα – στους ταγούς μας μπας και ξυπνήσουνε.

Πείτε μας γραφικούς. Εμείς θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!!!

Π.Β.Ζ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator