Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0




"Το Ελληνικό Πρωινό είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την ελληνική ξενοδοχεία. Είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με όσο πιο πολλά αγνά και μοναδικά προϊόντα της ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας. Ήδη έχουν υπογραφεί Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού σε 31 περιοχές της χώρας και συμμετέχουν στο πρόγραμμα πάνω από 770 ξενοδοχεία".

Η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας στα πλαίσια των δράσεων της σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, προγραμματίζει παρουσία και πιστοποίηση του Ελληνικού Πρωινού- Κορινθίας. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωινού υπό την αιγίδα του ΞΕΕ ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους, στα πλαίσια δράσης για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Ως Ένωση θεωρούμε ότι η Κορινθία θα πρέπει να συμπεριληφθεί ως η δεύτερη περιοχή της Πελοποννήσου ανάμεσα στις 31 άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η εκδήλωση αυτή πρόκειται να λάβει μέρος την 12/11/2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30 π.μ. με την συμμετοχή των μελών της Ένωσής μας, θεσμικούς φορείς του τουρισμού και εμπορίου, προμηθευτές αγροτικών προϊόντων αλλά και συλλόγους.

Θεωρούμε ότι η εν λόγω δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενισχύει την προσπάθεια ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator