Από την εκδήλωση "Ημέρες Πολέμου 1941 - 1944 - Η Μάχη της Κρήτης" στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου - ΦΩΤΟ

0


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, στα πλαίσια της Έκθεσης Πολιτικής Γελοιογραφίας, Φωτογραφιών και Ιστορικών Ντοκουμέντων, “Ημέρες Πολέμου 1941 - 1944 - Η Μάχη της Κρήτης”, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, τύπου εγκαινίων.

Η κ.Τόνια Τζαναβάρα, Αρχαιολόγος - Ιστορικός Τέχνης, Διδάκτωρ Μουσειολογίας και ΠροΪσταμένη του Τμήματος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, εξέφρασε την περηφάνια της για τις δράσεις της Πινακοθήκης Κορίνθου και φυσικά, ενημέρωσε για την Έκθεση και το πρόγραμμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση, ο Μιχάλης Μαρίνης, Υπ. Διδάκτωρ Φιλολογίας του Παν/μίου Πατρών, μίλησε για τη Μάχη της Κρήτης, η Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων τραγούδησε τραγούδια εμπνευσμένα από τη Μάχη της Κρήτης και μέλη της Ένωσης Κρητών, “Ο Ψηλορείτης”, χόρεψαν στο χώρο έξω από την Πινακοθήκη.

Η Ομάδα Αναβιωτών Ιστορικών Μαχών - Γεγονότων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου: War World II Hellas - Living History, με την αισθητή παρουσία τους, μέσω της αμφίεσης και του εξοπλισμού τους, εντός και εκτός του χώρου της Πινακοθήκης, μετέφεραν τον κόσμο στο πολεμικό κλίμα της εποχής.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από την εκδήλωση "Ημέρες Πολέμου 1941 - 1944 - Η Μάχη της Κρήτης" στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator