Έκοψαν την Public Issue από την Αυγή γιατί δεν άρεσαν οι μετρήσεις... Στα βήματα του Αλαφούζου οι συριζαίοι

0Σε άρθρο του με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της εταιρείας εξηγεί τα αίτια της συνεχιζόμενης δημοσκοπικής αποδοκιμασίας του κυβερνώντος κόμματος - Καθώς φαίνεται, η πρόβλεψή του ότι η πρωθυπουργική θητεία βαίνει προς το τέλος της, «ενόχλησε» την εφημερίδα που πρόσκειται στην κυβέρνηση

«Το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue δεν θα πραγματοποιείται, εφεξής, για λογαριασμό της ΑΥΓΗΣ, ύστερα από σχετική απόφαση της εφημερίδας». Αυτό γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία Public Issue, με ανάρτησή της στο Twitter.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μαυρή, ιδιοκτήτη της Public Issue που προφανώς δεν ανέχθηκε φιλοκυβερνητικά μαγειρέματα και για άλλη μία φορά προτίμησε τον δρόμο της αξιοπρέπειας.

Θυμίζουμε ότι η Public Issue είχε κοπεί από την "¨Καθημερινή" του Αλαφούζου μετά τις εκλογές του 2012 αφού παρουσίαζε το ανοδικό ρεύμα του τότε αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ!

anemosantistasis.blogspot.com
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκοψαν την Public Issue από την Αυγή γιατί δεν άρεσαν οι μετρήσεις... Στα βήματα του Αλαφούζου οι συριζαίοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator