Δημήτρης Πετρίδης: Από τον Α.Ο Λουτράκι στην ΑΕΚ και στη Super League

0



Ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής  της ομάδας μας, γέννημα-θρέμμα της Σχολής ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι, θα ακολουθήσει τη διαδρομή προς τα τμήματα υποδομής μιας ομάδας από τη Super League.

O 16χρονος Δημήτρης Πετρίδης ανήκει από σήμερα πλέον στο έμψυχο δυναμικό της  ΑΕΚ και πρόκειται να ενσωματωθεί  άμεσα στην ομάδα Κ17 της κιτρινόμαυρης Π.Α.Ε.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΑEK στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Καναβός, ο αντιπρόεδρος κ. Οικονόμου και οι γονείς του ποδοσφαιριστή με τους κ. κ Τόνι Σαβέβσκι (τεχνικός σύμβουλος σκάουτινγκ) και Νίκο Γεωργέα (συντονιστής επί οργανωτικών θεμάτων).

Με δεδομένο ότι η Σχολή ποδοσφαίρου της ομάδας μας  και κατ’επέκταση η πρώτη ομάδα βρίσκεται επί σειρά ετών στο μικροσκόπιο των τμημάτων σκάουτινγκ πολλών Π.Α.Ε  της Super League, η διαδικασία αξιολόγησης του νεαρού ποδοσφαιριστή από τους  ιθύνοντες της κιτρινόμαυρης Ακαδημίας ξεκίνησε από την περασμένη σεζόν.

Ο νεαρός αθλητής, που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πέρασε πέρσι αρκετές φορές την κεντρική πύλη του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα για μια σειρά δοκιμαστικών. Στο τελευταίο στάδιο της αξιολόγησης, ο 16χρονος συμμετείχε τον Αύγουστο στην προετοιμασία της ομάδας Κ17.

O Δημήτρης Πετρίδης (18/7/2000) αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Σχολής Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι  στην οποία βρίσκεται από την πρώτη μέρα δημιουργίας της (Δεκέμβριος 2006), ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι «ιστορικά» αποτελεί τη δεύτερη εγγραφή της.

Πέρασε από όλα τα ηλικιακά τμήματα της Σχολής  για να φτάσει στην ομάδα Νέων (Κ15), στην οποία ως βασικότατο στέλεχος και  ένας από τους αρχηγούς της ομάδας πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Νέων Κορινθίας.

Η σταδιακή του ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα ξεκίνησε πριν δύο χρόνια.  Αρχικά την σεζόν 2014-2015 με συχνές συμμετοχές στις προπονήσεις  της ομάδας. Την περασμένη σεζόν 2015-2016 συμμετείχε για πρώτη φορά στην καλοκαιρινή προετοιμασία και πήρε θέση στο ρόστερ.

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας στον αγώνα με την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου (12/9/2015) για το Κύπελλο Κορινθίας, ενώ δύο μήνες αργότερα (21/11/2016) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον εντός έδρας αγώνα των οράνιε με τον Κανάρη Νενήτων. Ολοκλήρωσε την περασμένη  χρονιά με 8 συμμετοχές.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Πετρίδης: Από τον Α.Ο Λουτράκι στην ΑΕΚ και στη Super League"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator