Άρχισε η δίκη των 100 τυφλών που… έβλεπαν

0Έπειτα από πολλές αναβολές, άρχισε στα δικαστήρια της Χίου, η πολύκροτη υπόθεση των εκατό και πλέον κατηγορουμένων για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, επειδή έπαιρναν επίδομα τυφλότητας, χωρίς να το δικαιούνται.

Η αίθουσα του δικαστηρίου από το πρωί ήταν γεμάτη από τους δεκάδες κατηγορούμενους, αν και πολλοί από αυτούς δεν εμφανίστηκαν, εκπροσωπούμενοι από τους πληρεξουσίους δικηγόρους τους, ενώ πολλοί ήταν και οι απλοί πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά ανθρώπους, οι οποίοι είχαν εισπράξει μεγάλα ποσά καθώς τους είχαν χορηγηθεί πιστοποιητικά τυφλότητας, που όπως αποδείχθηκε μετά από ελέγχους των αρμόδιων επιτροπών, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Η διαδικασία μετά την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων και των μαρτύρων υπεράσπισης, συνεχίσθηκε με την εκδίκαση ενστάσεων για την παραγραφή του αδικήματος για κάποιους εκ των κατηγορουμένων.

Πηγή astraparis.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρχισε η δίκη των 100 τυφλών που… έβλεπαν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator