ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, στο Κέντρο Νέων Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε συναυλία από Κορίνθιους μουσικούς.

Οι νέοι καλλιτέχνες, Γαβριήλ Φαριλέκας - πιάνο, Κώστας Ρίσκας - κιθάρα και τραγούδι, Σωτήρης Λαγοπάτης - κρουστά, Μαρία Μαρίνου - διδασκαλία τραγουδιών, Αναστασία Ζερβού, Τάσος και Γιώργος Τασσιόπουλος, Γιάννης Τσούνιας και Γιώργος Καρκούλας - τραγούδι, συνέπραξαν σε μία περιήγηση στο Ελληνικό τραγούδι.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση καταχειροκρότησαν τους καλλιτέχνες και σιγοτραγούδησαν μαζί τους όμορφα τραγούδια που ταίριαζαν με την γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου…

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
phototsetsi.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator