Την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει φραπέ στη δυτική Ευρώπη μελετά η κυβέρνηση

0



ΑΠΟ TO VATRAXI 

Ο FRAP θα κατασκευαστεί στα πρότυπα του TAP
Εφαλτήριο για τα μεγάλα έργα, τα οποία ελπίζει ότι θα βάλουν την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει την διερεύνηση κατασκευής ενός αγωγού που θα μεταφέρει φραπέ προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Μολονότι κύκλοι του Μαξίμου επισημαίνουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο, το κυβερνητικό επιτελείο εκτιμά ότι η κατασκευή του φραπεδαγωγού, ή FRAP όπως θα ονομάζεται, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την Ελλάδα, καθιστώντας την κορυφαίο παράγοντα στην παροχή φραπέ προς την ευρωπαϊκή ήπειρο, δίνοντας έτσι σημαντική ώθηση στην οικονομία της χώρας.

Εν τω μεταξύ, πηγές κοντά στον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη τονίζουν ότι, μετά τα εγκαίνια του TAP και την πρόσφατη δέσμευση του Βλαντιμίρ Πούτιν να δώσει αποκλειστικά στην Ελλάδα την αυθεντική συνταγή για ρώσικη σαλάτα, οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για την δημιουργία του αγωγού, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα με την απαραίτητη τεχνογνωσία στην παρασκευή του φραπέ.

Υπολογίζεται ότι αρχικά ο αγωγός FRAP θα μπορούσε να μεταφέρει 15-20 εκατομμύρια τόνους καθαρού φραπέ το χρόνο ή 10 εκατομμύρια τόνους φραπέ με γάλα, ο οποίος θα διοχετεύεται μέσω υποσταθμών στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Θερμός υποστηρικτής του έργου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας. Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να έχει την εποπτεία της αρχικής μελέτης και μετέπειτα κατασκευής, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες της επιτροπής για τις μυστικές εντολές που στέλνουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στους εγκεφάλους των πολιτών, καθώς και της επιτροπής για την ευεργετική επίδραση της φραπελιάς που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει φραπέ στη δυτική Ευρώπη μελετά η κυβέρνηση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator