ΔΗΜ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ: «Επαναλειτουργεί από σήμερα το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου»

0


Με τη συνδρομή της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας επαναλειτουργεί από σήμερα 13/9/2016, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί, το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου, στελεχωμένο από δύο ειδικευμένους Παιδιάτρους και δύο ειδικευόμενους.

Αναμένονται άλλοι δύο ειδικευόμενοι γιατροί και παράλληλα γίνονται προσπάθειες προσέλευσης και τρίτου ειδικευμένου. Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία επιλογής και διορισμού Ε.Β’ Παιδιάτρου κλάδου ιατρών ΕΣΥ.

Η επαναλειτουργία του Παιδιατρικού Τμήματος απετέλεσε επιβεβλημένη προτεραιότητα στις άμεσες ενέργειες της διοίκησης, ικανοποιώντας έτσι την εύλογη απαίτηση του λαού της μείζονος περιοχής, για παροχή υπηρεσιών Υγείας σε ένα τόσο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού.

Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου ιατρικού τμήματος, το Νοσοκομείο Κορίνθου επαναπροσδιορίζει τη θέση και το χαρακτήρα του στον Υγειονομικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου
Η Διοικήτρια
ΔΗΜ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ: «Επαναλειτουργεί από σήμερα το Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator