Σε αυτό το "στολίδι" προπονείται η χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, δείτε που προπονείται η Κινέζα χρυσή Ολυμπιονίκης και κάντε σύγκριση

0
Εδώ προπονείται η Άννα Κορακάκη......χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Ρίο


Και εδώ προπονείται η Κινέζα Zhang ...χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο

Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε αυτό το "στολίδι" προπονείται η χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, δείτε που προπονείται η Κινέζα χρυσή Ολυμπιονίκης και κάντε σύγκριση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator