Παλλαική αντίσταση στην Φορολογική Χούντα

0Οι Ελληνες (επιτέλους) σταμάτησαν να πληρώνουν φόρους, χαράτσια, ΕΝΦΙΑ!

-Η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που επιμένει
κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

Μια παλλαική αντίσταση χωρίς προηγούμενο κόντρα στον τρόμο που επιχειρούν να σπείρουν τα παπαγαλάκια του Αλεξιάδη. Από τους ηρωικούς πορτιέρηδες της Ρόδου ως το τελευταίο μπακάλικο της Επικράτειας. Οι Ελληνες αντιστέκονται στην φορολογική χούντα. Και αντιστέκονται με απαράμιλλο σθένος και γενναιότητα. Γυναίκες, άνδρες, παιδιά, gay, λεσβίες και str8 αρνούνται να πληρώσουν το κράτος.

Γράφει ο Τζο Ντασέν

Κανείς δεν κόβει απόδειξη, κανείς δεν ζητάει απόδειξη. Κανείς δεν πληρώνει φόρους, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, χαράτσια. Το παλλαικό Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ την Φορολογική Χούντα εξαπλώνεται χωρίς προηγούμενο.

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνεργοι νέοι σαπίζουν στο περιθώριο. Εχουν γονείς, φίλους, αδέλφια. Κανείς από όλους αυτούς δεν πληρώνει σάλιο στο φαύλο ελληνικό δημόσιο, το οποίο νοιάζεται μόνο για τους νταβατζήδες και τους δημοσίους υπαλλήλους.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν την ιερή αγελάδα του Τσίπρα, τον στρατό κατοχής της κυβερνητικής φορολογικής χούντας.

Απέναντι σ΄αυτούς όλοι οι υπόλοιποι. Και η νίκη θα έλθει με την μη πληρωμή των βάναυσων φόρων. Η Φορολογική Χούντα θα καταρρεύσει όταν εσύ εκεί έξω αποβάλεις το φόβο. Οπως έκαναν οι ηρωικοί πορτιέρηδες της Ρόδου.

Κι όταν η Φορολογική Χούντα αισθανθεί ότι πλέον ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ θα αρχίσουν να τρέμουν οι ίδιοι μην έχουν την τύχη του Μουαμάρ Καντάφι.

Τότε θα αρχίσουν να ιδρώνουν για τα Φορολογικά Δεινά που προκάλεσαν στον τόπο και στους πολίτες.

Τότε οι μέρες τους θα μετράνε αντίστροφα, όπως συνέβη με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, τον Σαμαρά.

Ολοι αυτοί οι νοσηροί κρατιστές τρέμουν την στιγμή που εσύ εκεί έξω θα πάψεις να πληρώνεις το κράτος, το δημόσιο.

Οταν γίνεις πραγματικός Απάτσι.

Οχι. Δεν φοβούνται τις διαδηλώσεις. Αυτές τις προβοκάρουν με τους γνωστούς αγνώστους. Αυτό που τρέμουν είναι η στιγμή που οι Ελληνες θα πάψουν να πληρώνουν το δημόσιο-όπως άλλωστε κάνουν και οι αγαπημένοι τους νταβατζήδες.

Τότε δεν θα τους βγαίνει κανείς προυπολογισμός και θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης των μισθών των κηφήνων του Δημοσίου, του πελατειακού κράτους που στηρίζει τον Τσίπρα.

Τότε θα έλθει το τέλος τους…
Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παλλαική αντίσταση στην Φορολογική Χούντα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator