Απόφαση ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου: Ηρεμήσαμε και όλοι μαζί τώρα μπορούμε να συμμετέχουμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις - πανηγύρια

0Όταν συνειδητοποιείς ότι φτάνεις σε αδιέξοδο και ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί αυτό που πεισματικά προσπαθούσες, κάνεις, υποτίθεται..., ελιγμό, υπέρβαση, δείχνεις καλή θέληση... (όπως θέλει το παίρνει ο καθένας), τους καλείς όλους να πουν τις απόψεις τους, τις συμπεριλαμβάνεις όλες !!!! σ' ένα κείμενο (άσχετα αν είναι αντίθετες μεταξύ τους), και κάπως έτσι, ψηφίζουν όλοι. Βγαίνουν και οι δηλώσεις ικανοποίησης και νίκης απ' όλους, και όλα καλά, σαν παραμύθι (βλέπε δήμος Κορίνθου – απόφαση ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου).

Το συμπέρασμα για τους ψύχραιμους: «Δε θα γίνει τίποτα».

Ηρεμήσαμε, και όλοι μαζί. Τώρα μπορούμε να συμμετέχουμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις - πανηγύρια (ορισμένα, όχι όλα) και βλέπουμε.

Περικλής Σταυρόπουλος
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απόφαση ΦΟΣΔΑ Πελοποννήσου: Ηρεμήσαμε και όλοι μαζί τώρα μπορούμε να συμμετέχουμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις - πανηγύρια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator