«Αγνοούνται» 14 τουρκικά πολεμικά πλοία - Πιθανό να κατευθύνονται προς την Ελλάδα

0«Αγνοούνται» δεκατέσσερα τουρκικά πολεμικά πλοία από την Δευτέρα 18 Ιουλίου. Υπάρχουν υποψίες ότι οι  διοικητές τους είναι μεταξύ των υποκινητών του  πραξικοπήματος. Ο Τούρκος διοικητής ναυτικού Βεϊδέλ Κοσελέ είναι επίσης «άφαντος» από την νύχτα τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Κοσελέ ήταν συνεργός των συνομωτών που ηγήθηκαν του πραξικοπήματος. Τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο διοικητής του ναυτικού ξεγελάστηκε από τους πραξικοπηματίες που, σύμφωνα με αναφορές, τον οδήγησαν στο πλοίο, λέγοντάς του ότι η χώρα δέχεται  επίθεση από τρομοκράτες.

Τα 14 πολεμικά πλοία, σύμφωνα με αναφορές, ήταν σε ενεργό υπηρεσία την ημέρα του πραξικοπήματος. Ήταν ή στο Αιγαίο ή στην Μαύρη Θάλασσα και δεν έχουν ακόμα γυρίσει στο λιμάνι απ’ όπου απέπλευσαν. Η υποψία ότι αυτά τα πλοία μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν από τους πραξικοπηματίες ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν έχουν επιχειρήσει ακόμα να επικοινωνήσουν με το αρχηγείο του ναυτικού ή με το λιμάνι. Εικάζεται ότι τα πλοία, που μπορούν να ανιχνευτούν μέσω ραντάρ ή δορυφόρου, κατευθύνθηκαν προς ελληνικά λιμάνια.
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αγνοούνται» 14 τουρκικά πολεμικά πλοία - Πιθανό να κατευθύνονται προς την Ελλάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator