ΚΙΑΤΟ: Πραγματοποιήθηκαν 101 στειρώσεις αδέσποτων

0


Το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιουλίου φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας, μετά από πρόσκληση του Δήμου μας είκοσι και πλέον μέλη του ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού σωματείου «Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ)» με σκοπό τη δωρεάν στείρωση ζώων συντροφιάς.

Πραγματοποιήθηκαν 101 στειρώσεις σκύλων και γατιών. Οι στειρώσεις έγιναν στα κτηνιατρεία των κτηνιάτρων της πόλης μας κ. Δασκαλάκη Ερρίκου και κ. Ηλιοπούλου Βιολέτας που είχαν την ευγενή καλοσύνη να παραχωρήσουν τα ιατρεία τους αλλά και να καταστούν και οι ίδιοι εθελοντές κτηνίατροι.

Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Σταματόπουλος, τα μέλη της επιτροπής «περίθαλψης αδέσποτων ζώων» του Δήμου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής κ. Τάσος Λεονάρδος.

Τη συλλογή, μεταφορά και ανάρρωση των στειρωθέντων ζώων φρόντισαν τα μέλη της επιτροπής του Δήμου, μέλη του φιλοζωϊκού συλλόγου «σχέσεις στοργής», και ευαίσθητοι με τα αδέσποτα της γειτονιάς τους Δημότες.

Ο Δήμο μας με τα προγράμματα περίθαλψης και στειρώσεων που έχει ξεκινήσει από το 2011 προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των αδέσποτων ζώων, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Τα αδεσποτάκια μας πρέπει να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία και στην καρδιά μας.
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πραγματοποιήθηκαν 101 στειρώσεις αδέσποτων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator