Νόμος στο Σοβιετικό Ελλαδιστάν είναι το "έτσι γουστάρω" του συνδικαλιστή

0



Ένας εργολάβος, ιδιώτης, που έχει αναλάβει να βάψει τον Ευαγγελισμό, απέλυσε 2 μπογιατζήδες. Δεν ξέρουμε τον λόγο και δεν μας ενδιαφέρει. Να το ξαναπούμε: ιδιώτης απέλυσε δύο ιδιώτες μπογιατζήδες. Και να η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ποιος την κάνει την στάση εργασίας; Οι συνδικαλιστές στο Δημόσιο! Και τι θέλουν; Να υποχρεώσει το κράτος τον ιδιώτη να ξαναπροσλάβει τους δύο μπογιατζήδες!!!

Γι' αυτόν τον λόγο, ταλαιπωρήθηκαν ασθενείς, συγγενείς και ακυρώθηκαν χειρουργεία με άμεση επίπτωση στην υγεία των ασθενών και με πιθανό κίνδυνο για την ίδια τη ζωή τους.
Περισσότερο παράνομη "κινητοποίηση" δεν υπάρχει! Τι έκανε ο εισαγγελέας επί ΣΥΡΙΖΑ; Απολύτως τίποτε, το ίδιο "απολύτως τίποτε" που έκανε και επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ. Διότι νόμος στο Σοβιετικό Ελλαδιστάν είναι το "έτσι γουστάρω" του συνδικαλιστή.

Τι θα έκανε η "Δημιουργία, ξανά!" αν ήταν κυβέρνηση; Θα απέλυε ΑΜΕΣΩΣ όλους όσοι συμμετείχαν στη στάση εργασίας. Θα υπέβαλε μήνυση εναντίον του καθενός προσωπικά για έκθεση ασθενών σε κίνδυνο και αγωγή για πιθανές ζημίες.

Συνεχίστε εσείς τώρα να ψηφίζετε τους κρατιστές και να περιμένετε πως τα πράγματα θ' αλλάξουν...

Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νόμος στο Σοβιετικό Ελλαδιστάν είναι το "έτσι γουστάρω" του συνδικαλιστή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator