Το απόλυτο "τίποτα" της πολιτικής ιστορίας του τόπου μίλησε...!!!

0



Το παιδί μίλησε ..
Ο απόλυτος υπεύθυνος που η χώρα έφτασε εδώ , ο άνθρωπος που δεν έχει απολογηθεί για τη θητεία του ως πρωθυπουργός , αυτός που με μπροστινό τον Πάκη και τον Αλεξη προκάλεσε εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 , αυτός που θα μείνει στην ιστορία για το παιχνίδι με το PlayStation,το απόλυτο τίποτα της πολιτικής ιστορίας του τόπου μίλησε ..
Ο άνθρωπος που στις μέρες του εκτροχιάστηκε η χώρα και δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να μιλήσει γιαυτό ..
Κρυμμένος πίσω από το όνομα του μίλησε και προέβλεψε εκλογές .
Την προηγούμενη φορά που μίλησε είπε για το EURO 2016 ..
Είναι μια πρόοδος ..

Το κακό είναι ότι στη ΝΔ τον θεωρούν εθνικό κεφάλαιο !!


Εκλογές το φθινόπωρο προβλέπει ο Καραμανλής

Πολιτικές εξελίξεις προβλέπει το φθινόπωρο ο Κώστας Καραμανλής, λέγοντας σε συνομιλητές του ότι λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην οικονομία κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την οποιαδήποτε κίνηση από την πλευρά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Η κατάσταση είναι δύσκολη και απρόβλεπτη» είπε πρόσφατα σε συνομιλητές του, κατά την παρουσία του σε γάμο, ο πρώην Πρωθυπουργός και δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Ο Κ. Καραμανλής, αν και αρκετά φειδωλός στις επισημάνσεις του για την πορεία της χώρας, στέκεται στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην οικονομία και στο γεγονός ότι η αγορά ασφυκτιά, ενώ εκτιμά πως οι πολίτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους από το φθινόπωρο.

Χωρίς πατερναλιστική διάθεση έναντι της ηγεσίας, καθώς δεν συμμετέχει σε παρασκηνιακά παιχνίδια, αλλά με ξεκάθαρη παραταξιακή, ενωτική στάση, αφού θεωρεί ότι πρέπει να στηριχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός επισημαίνει ότι υπό το βάρος της κοινωνικής έντασης, ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να καταφύγει σε εκλογές.

Μάλιστα, ο Κ. Καραμανλής συνδέει το σενάριο των εκλογών με την κινητικότητα, στην παρούσα φάση, από πλευράς κυβέρνησης στο ζήτημα του εκλογικού νόμου.

Αν και ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υφίσταται θέμα ποινικών ευθυνών (σ.σ. δεν πιστεύει ότι βοηθάει μια εξεταστική επιτροπή για το τρίτο μνημόνιο) για την έλευση του τρίτου μνημονίου και των capital controls για τον Πρωθυπουργό, εντούτοις δεν παραλείπει να επισημάνει τις πολιτικές του ευθύνες.
Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το απόλυτο "τίποτα" της πολιτικής ιστορίας του τόπου μίλησε...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator