«Δε θα βρίσω, πράγμα καθόλου εύκολο...»

0



Δεν θα βρίσω, πράγμα καθόλου εύκολο...
Γιατί υπάρχει ένα δικαστήριο;
-Για να αξιολογήσει τα στοιχεία μιας υπόθεσης που έχει παραπεμφθεί και να κρίνει με τα στοιχεία και τις μαρτυρικές καταθέσεις αν ο κατηγορούμενος είναι ένοχος ή όχι.
Ο αρχιδιαπλεκόμενος από την εποχή της χούντας Σταύρος Ψυχάρης πήρε "αναβολή επ αόριστο", παραδεχόμενος ταυτόχρονα πως έκλεβε το Ελληνικό κράτος, τον φορολογούμενο, τον συνταξιούχο, τον άνεργο.
Τον ασθενή που δεν έχει γάζες στα νοσοκομεία.
Το παραδέχεται λέγοντας πως "ξέχασε" (10 φορές) να συμπεριλάβει περιουσιακά του στοιχεία στις δηλώσεις πόθεν έσχες, αλλά δεν το έκανε από πρόθεση...
(Μτφ: "Ναι έκλεβα, σας περνώ όμως όλους για ηλίθιους και λέω πως ξεχάστηκα για να πέσω στα μαλακά...").
Ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε βέβαια για να αποφανθεί το δικαστήριο.
Τι είπε (γμτ το στανιό μου...) το δικαστήριο;;;;
Αναβάλεται επ΄αόριστο η δίκη του κουμπάρου του υπουργού της χούντας επειδή ο εισαγγελέας που παρέπεμψε το τομάρι, ΔΕΝ διευκρινίζει "αν το έκανε με δόλο ή από αμέλεια".
-Γιατί τότε βρε ζωντόβολα, ρε ντροπή της Ελληνικής Πολιτείας, ρε αποκομμένα από την κοινωνία κωθώνια υπάρχει το δικαστήριο;
Για ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ρε Αθλιότατοι!
Αϊ στο διάολο.
(συγκρατήθηκα να ξέρετε...)

Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Δε θα βρίσω, πράγμα καθόλου εύκολο...»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator