Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναρωτιέται τι θα γίνει με την επιστροφή της Βρετανίας στη στερλίνα (VIDEO)

0Οι αναλύσεις και οι συζητήσεις επί ωρών στα ελληνικά κανάλια συνεχίζονται πυρετωδώς μετά το Brexit, με αδιαμφισβήτητη MVP των ημερών τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βάλια Πετούρη, που έκλεψε την παράσταση με τούτο το εκπληκτικό γκολ, σε ερώτηση προς τον υφυπουργό Εξωτερικών, κο Μάρδα:Κάποιος να ενημερώσει τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ πως Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη δεν ταυτίζονται ως σύνολα. Αλλά μαλακά-μαλακά, όπως ο κύριος Μάρδας που της απαντάει “Δεν εξέλειψε ποτέ η στερλίνα”. Μην τα δίνετε τα spoil απότομα. Δεν είναι καλά πράγματα αυτά.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναρωτιέται τι θα γίνει με την επιστροφή της Βρετανίας στη στερλίνα (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator