ΚΙΑΤΟ SOS: Στο έλεος των "γύφτων" η πόλη... μαύρων και λευκών !!!

0



Το εύστοχο σχόλιο ενός συμπολίτη μας για την αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στο Κιάτο:

"Εσείς οι επιτυχημένες και διακεκριμένες κεφαλές που ανεβάζετε περήφανοι φωτογραφίες της παραλίας του Κιάτου (της πόλης όλων μας δηλαδή) ως πανέμορφου τουριστικού κέντρου του κόσμου, ανεβάστε μας λίγο και μερικές του κέντρου της πόλης με του γύφτους να καμαρώσει η Ελλάδα. 
Από τα ΚΤΕΛ μέχρι την εκκλησία της Μεταμορφώσεως να χέζουν και να κατουράνε ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ, να τσακώνονται και να βρίζονται μεθυσμένοι ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ, να ζητιανεύουν πιεστικά ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ, να κλέβουν σε χρόνο dt  ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ, να σε φτύνουν αν δεν τους δώσεις λεφτά ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ κ.ο.κ.

Υ.Γ. Η παραλία και η εικόνα της είναι επίτευγμα των επιχειρηματιών που επενδύουν και ματώνουν οικονομικά (διότι οι εποχές της χοντρής κονόμας πέρασαν ανεπιστρεπτί) και των εργαζομένων που δίνουν τον καλύτερό εαυτό τους αλλά και τον περιοίκων για την υπομονή και κατανόηση που δείχνουν.
Η μεγαλύτερη δική σας συμβολή είναι το ποσοστό του τζάμπα μισθού που παίρνετε που χαλάτε για τις ποτάρες σας (Όπου πληρώνετε....)"

Μάριος Κομπορόζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ" !!!


Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ SOS: Στο έλεος των "γύφτων" η πόλη... μαύρων και λευκών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator