O Γιόακιμ Λεβ είναι ο ΜΠΙΧΛΑΣ της παρέας (vids)

0



Αν έχετε φάει ΜΗΝ το ανοίξετε. Ο Γιόακιμ Λεβ αποτελεί την ενσάρκωση του «μπίχλα» και είναι ο τύπος της παρέας που δεν θες να φάει από το πιάτο σου.

Όσοι έχουν πάει στρατό ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχουν να διηγηθούν μια ιστορία από τον μπίχλα της παρέας που δεν είχε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με την καθαριότητα.

Μάλλον, ήταν ο τύπος που δεν πλησίαζε το μπάνιο σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου και αποφάσιζε να πλυθεί όταν δεν τον πλησίαζε άνθρωπος στα 150 μέτρα.

Ήταν αυτός που σκάλιζε τη μύτη του – ενίοτε έτρωγε και το μεζεδάκι - , που έξυνε με απίστευτο πάθος τον πισινό του – το ζούσε ρε παιδί μου -, που έζεχναν τα πόδια του, που έβαζε το χέρι του στα απόκρυφα και ξεχνούσε να το βγάλει.

Εκείνος ρε παιδί μου που αεριζόταν δίχως φόβο και πάθος και που απολάμβανε τις οσμές και τις αναθυμιάσεις του κατορθώματος του, ενώ εσύ έψαχνες έξοδο διαφυγής...

Ο «μπίχλας» ως κατηγορία ανθρώπου υπάρχει παντού. Στην οικογένεια, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στο 5Χ5 και το 3Χ3 που πας με την παρέα. ΠΑΝΤΟΥ.

Ένας τέτοιος τύπος είναι και ο προπονητής της εθνική Γερμανίας, ο οποίος με δόξα και τιμή παίρνει τον τίτλο του πιο βρομιάρη ανθρώπου στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Θα σας το πούμε πιο απλά για να το καταλάβετε. Είναι ο τύπος που όταν η ομάδα πάρει το κύπελλο, θα του το δώσουν να το σηκώσει τελευταίος, γιατί θα συχαίνονται να το πιάσουν μετά από εκείνον. Αυτός είναι ο Γιόακιμ Λεβ.

Στο Γερμανία – Ουκρανία το έκανε το θαύμα του. Χωρίς να σκεφτεί ότι υπάρχει αποκλειστικά μία κάμερα πάνω του, έβαλε το χέρι μέσα από το παντελόνι και αφού τακτοποίησε ότι υπάρχει εκεί, απόλαυσε τη μυρωδιά που μάζεψε.



Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Λεβ κάνει κάτι εντελώς... αηδιαστικό. Το χόμπι του είναι να σκαλίζει τη μύτη του και μετά να απολαμβάνει το μεζεδάκι που έβγαλε, αφού όμως πρώτα το έχει μελετήσει, έχοντας θαυμάσει το κατόρθωμα του.

Επίσης, μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει βγάλει μια ολόκληρη διοργάνωση – μάλλον δύο – με ένα πουκάμισο και ένα μπλουζάκι, που όπως και να είναι, μέσα στη ντάλα του καλοκαιριού λίγο ιδρώτα θα ποτίσει. Και όχι σε καμιά περιοχή με δροσιά... στη Βραζιλία ρε αδερφέ.

Αυτός είναι ο Γιόακιμ Λεβ. Ο φίλος που δεν θα ήθελες να έχεις ΠΟΤΕ.

«Απολαύστε» υπεύθυνα και... μην έχετε φάει κάτι πρόσφατα.

Θα χορτάσεις με ένα;



Καυτό νερό και χλωρίνη Κριστιάνο



Από που το έβγαλες αυτό;



Και μεζεδάκι έχω και μασχάλη έχω



Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Γιόακιμ Λεβ είναι ο ΜΠΙΧΛΑΣ της παρέας (vids)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator