Παρανόησε τελείως ο Κατρούγκαλος: Συσχετίζει τους δολοφόνους του Λαμπράκη με τους διαδηλωτές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

0Αφού πήρε τα μέτρα του και διαπίστωσε πως κανένας από τους παραβρισκόμενους δεν θα του φώναζε, ο υπουργός Εργασίας είπε πάλι τις… τρέλες του!

Μιλώντας στον Άγιο Νικόλαο, ο υπουργός Εργασίας συσχέτισε τις συγκεντρώσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με τις αντισυγκεντρώσεις ακροδεξιών τη δεκαετία του ’60.

Όπως είπε «οι αντισυγκεντρώσεις καμιά σχέση δεν έχουν με την Αριστερά. Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη, είπε, δεν ήταν Αριστεροί»! Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για «τραμπουκισμούς μικρών ομάδων» που όπως υποστήριξε θέλουν να ματαιώσουν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. «Αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν. Εμείς θα συνεχίσομε χωρίς να φοβόμαστε τραμπουκισμούς αυτών των μικρών ομάδων. Γι’ αυτό ανοιγόμαστε στην κοινωνία γιατί είμαστε η ελπίδα της κοινωνίας και ένα πολιτικό σύστημα διαφορετικό και για μια επιστροφή σε συνθήκες που δεν θάναι αυτές της μιζέριας μετά από έξι χρόνια». είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Κατρουγκαλος ανέφερε ότι πρέπει «Να ξεχωρίσαμε όμως τον ψόγο που δίνουν οι πολίτες αβίαστα και οι συγκεκριμένες ομάδες είτε τραμπούκων οι ανθρώπων που νομίζουν ότι παίζουν την επανάσταση στο πλαίσιο της μικρής μιζέριας των 5-6 ατόμων».

Ακόμη ο κ. Κατρούγκαλος, απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε πως αν λυπήθηκε για κάτι χθες ήταν πόσοι λίγοι συγκεντρώθηκαν από τα συνδικάτα. «Ήταν καμιά δεκαριά άνθρωποι έξω από την αίθουσα που είχα ζητήσει να συναντηθώ με φορείς. Στην πραγματικότητα πολύ λιγότεροι από τα μέλη των ΔΣ των συνδικάτων» και πρόσθεσε: «Εμείς θέλομε τα συνδικάτα μαζικά και θέλομε μια ανοιχτή συζήτηση με αυτά» σημειώνοντας ακόμη πως και τα συνδικάτα θα πρέπει να εκπροσωπούν τον κόσμο να μην έχουν αυτή την απομόνωση.

Ολόκληρη η ομιλία του Γιώργου Κατρούγκαλου:

Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος σε δηλώσεις του το μεσημέρι από τον ‘Αγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Παράλληλα επανέλαβε την πολιτική δέσμευση της Κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν συντάξεις και μίλησε για άνοιγμα στην κοινωνία ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές εντάσεις, παρατήρησε ότι «αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν»

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε σε ξενοδοχείο της πόλης με θέμα «τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα», έπειτα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

Πριν την ομιλία του ο υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις του τόνισε: «Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το τέλος της πολιτικής αβεβαιότητας που από το 2014 βάραινε στην Ελλάδα γυρίζουμε σελίδα».

Επίσης σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι τη πορεία ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας και με τη συνταγματική αναθεώρηση να δώσομε τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως «θέλουμε να ελπίζουμε ότι με την επιστροφή των συλλογικών διαπραγματεύσεων, που είναι ο βασικός στόχος της Κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις στο εργασιακό αυτή η σημερινή κατάσταση των συνδικάτων που κανένα δεν ικανοποιεί πρέπει να αλλάξει».

Εξ’ άλλου ο ίδιος ανέφερε ότι την φωνή της κοινωνίας και των αγροτών φυσικά και την ακούμε και αυτό, όπως είπε, ήταν ακριβώς το μήνυμα που ήθελε να στείλει: «Άλλο η κοινωνία, άλλο τα συνδικάτα, άλλο οι τραμπούκοι…».

Τέλος ο κ. Κατρουγκαλος επανέλαβε ότι «έχουμε μια πολιτική δέσμευση ότι δεν θα μειώσουμε τις συντάξεις. Δεν μειώσαμε καθόλου μισθούς δεν μειώσαμε κύριες συντάξεις και αυτή είναι η βασική μας διαφορά από την προηγούμενη διακυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Face control από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή, τοπικά στελέχη τσέκαραν ένα προς ένα όσους πήγαν στο ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο υπουργός Εργασίας στον Άγιο Νικόλαο.

Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρισκόντουσαν περιμετρικά του ξενοδοχείου.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Στο βίντεο, είναι η στιγμή της άφιξής του σε ιδιαίτερα ήρεμο και φιλικό κλίμα από όλους τους παρευρισκόμενους έξω από το ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ.

Τον υπουργό υποδέχτηκε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης καθώς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος από το Λασιθι και το Ηράκλειο.

Ολη η ομιλία του υπουργού εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στον Αγιο Νικόλαο με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρανόησε τελείως ο Κατρούγκαλος: Συσχετίζει τους δολοφόνους του Λαμπράκη με τους διαδηλωτές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator