Το σχόλιο της Μάγιας Φουριώτη που τα λέει όλα...!!!

0Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση από το να έχεις εμπλακεί με την κάθε εξουσία (αφελώς, βλακωδώς ή/και σκοπίμως) να έρθει η στιγμή που διαφωνείς αλλά δεμένος/η χειροπόδαρα πλέον από την εμπλοκή σου να πρέπει να επικροτείς τα ανήκουστα.Το χειρότερο δε είναι να πάθεις μετάλλαξη και να μην βλέπεις το λογικό, το ορθό, το έντιμο.Αχ, βρε σύντροφοι παλιοί.Την καλημέρα μου, όπως και να έχει.

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το σχόλιο της Μάγιας Φουριώτη που τα λέει όλα...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator