ΒΟΜΒΑ: Πράκτορας της ΕΥΠ βγάζει ντοκουμέντα φωτιά - Όλες οι κυβερνήσεις της χώρας ήταν διεφθαρμένες και πουλημένες

0



Μυστικός Πράκτορας της Ε.Υ.Π ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ το διαχρονικά βρώμικο Κρατικό Σύστημα που εκμεταλλεύεται τους πάντες και τα πάντα μαζί και τις πληροφορίες για το “γνωστό – άγνωστο” ιδιοτελές όφελος από την διαχείριση τους με a ’ la carte ερμηνεία των Νόμων και σεβασμό των θεσμών της χώρας με πρώτο και καλύτερο τον θεσμό της Δικαιοσύνης.

Εύλογα ο Μυστικός Πράκτορας της ΕΥΠ από την σιχαμάρα που του προκάλεσαν οι ιθύνοντες των Κυβερνήσεων και διοικητών της ΕΥΠ που γνώρισε, την ψευτιά, απιστία, ατιμία και προδοσία που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της απρόσκοπτης δράσης του και υπηρεσίες που παρείχε στην ΕΥΠ με αυταπάρνηση, σήμερα αναρωτιέται – πριν να τους ξεσκεπάσει όλους για να απολογηθεί ο καθένας τους για όσα ευθύνεται – γιατί να εμπιστευτεί ψεύτες και άτιμους, σεβαστεί τους θεσμούς με την σειρά του;

Όταν όλοι αυτί αποδείχθηκαν περίτρανα άτιμοι, ψεύτες και επικίνδυνοι από τις ίδιες τους τις μεθοδεύσεις, αποφάσεις των δράσεων και τις πράξεις τους;

Από τις περιγραφικές εκμυστηρεύσεις και τα στοιχεία εις χείρας και τα οποία θα παρουσιάζουμε ανελλιπώς καθημερινά, εμφανίζονται ως άμεσα εμπλεκόμενοι οι ιθύνοντες των Κυβερνήσεων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
 
Μάλιστα ο Μυστικός Πράκτορας της ΕΥΠ, για να έχει την συνείδηση του καθαρή, αφού πρώτα εγγράφως απεκάλεσε τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ Αλέξη Τσίπρα εμμέσως πλην σαφώς ΠΡΟΔΟΤΗ, παραιτήθηκε με την ευχή να είναι ο τελευταίος Έλληνας που προδίδουν

Μυστικός Πράκτορας Της Ε.Υ.Π Με Παγκόσμια Δράση Καταγγέλλει Την Διαχρονική Διαφθορά Των Κυβερνήσεων Της Χώρ... by ANTI300










http://scoops.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΜΒΑ: Πράκτορας της ΕΥΠ βγάζει ντοκουμέντα φωτιά - Όλες οι κυβερνήσεις της χώρας ήταν διεφθαρμένες και πουλημένες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator