H Rap Media Χορηγός Eπικοινωνίας στη μεγάλη λαϊκή συναυλία αφιερωμένη στο Χρόνη Αηδονίδη

0



Το 2ο Φεστιβάλ Λουτρακίου είναι γεγονός ! Φέτος ακόμα πιο ώριμο και καινοτόμο, παρουσιάζει μια πληθώρα εκδηλώσεων ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Μεγάλες συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, θέατρο, Rock Festival, μιούζικαλ, λογοτεχνία και το πρωτοποριακό Odyssia Festival στο Σχοίνο, αποτελούν κάποια από τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής για το φετινό καλοκαίρι.

Η Rap Media είναι παρούσα στη σπουδαία αυτή διοργάνωση ως χορηγός επικοινωνίας, ενώ κατ' αποκλειστικότητα θα καταγράψει και θα παρουσιάσει τη μεγάλη λαϊκή συναυλία αφιερωμένη στον Χρόνη Αηδονίδη, με τους Παντελή Θαλασσινό, Αρετή Κατιμέ, τους Τακίμ και τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στις 25 Ιουλίου.

Με την επιλογή της αυτή, η Rap Μedia αποδεικνύει στην πράξη το σταθερό προσανατολισμό της στην ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου και της λαϊκής μας παράδοσης.

Δείτε στο επίσημο κανάλι της Rap Media στο YouTube αποσπάσματα από τη συνέντευξη για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ στον ΙΑΝΟ την Πέμπτη 16 Ιουνίου, καθώς και τη συνέντευξη του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη στην Τζένη Σουκαρά.



ΤΗΛ: 27416 00888 E-MAIL: info@rapmedia.gr WEB: www.rapmedia.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H Rap Media Χορηγός Eπικοινωνίας στη μεγάλη λαϊκή συναυλία αφιερωμένη στο Χρόνη Αηδονίδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator