ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄& Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

0



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄& Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΕΜΕΑ 18 & 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Α΄ & Β΄ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Ιουνίου στη Νεμέα, διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο οι κάτωθι αθλητές του Σωματείου Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη:

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο πανκορασίδων η Μπίσια Ιωάννα-Φωτεινή από το Κιάτο, κατέλαβε την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο & η Καρόζι Ελίζα επίσης από το Κιάτο την τρίτη θέση & το χάλκινο μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο πανκορασίδων Β΄ η Πατρινοπούλου Σιλένα από το Κιάτο, κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο και η Κοντογιάννη Βασιλική από το Κιάτο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό τόξο νεανίδων η Θεάκου Μαρία από το Περιγιάλι, κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, η Καρόζι Ραφαέλα από το Κιάτο, τη δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο γυναικών Α΄ η Μπίσια Δήμητρα Μαρία, από το Κιάτο κατέλαβε την πρώτη θέση & το χρυσό μετάλλιο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Του Σκοπευτικού Ομίλου Αποφοίτων Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο παίδων ο Καψιώτης Γεώργιος από το Βραχάτι, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο παμπαίδων ο Δούρος Δημήτριος-Ραφαήλ από το Κιάτο, κατέλαβε την δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο. Ο Ντόμαλης Σταύρος από το Κιάτο, κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο συναθλητής τους Σταματόπουλος Παναγιώτης από το Κιάτο, κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο παμπαίδων Β΄ ο Μαγκιρίδης Κωνσταντίνος, από το Κιάτο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο και οι συναθλητές του Μπλέσιας Πέτρος την πέμπτη θέση & Ντόμαλης Γεώργιος την έβδομη θέση.

Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο κορασίδων η Ευσταθίου Ευμορφία από τη Νεμέα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο ανδρών Α΄ ο Κωστόπουλος Αθανάσιος κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην αγωνιστική κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό τόξο εφήβων ο Μπακογιώργος Ζαχαρίας κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Το σωματείο του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας παρέχοντας τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις.
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄& Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator