Έφαγε σε μαγαζί στην παραλιακή του Κιάτου και κατέληξε με δηλητηρίαση στο νοσοκομείο!

0



Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος στο Κιάτο για την δηλητηρίαση που υπέστη ένα παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr το παιδί μαζί με φίλους του πήγαν για φαγητό σε γνωστό μαγαζί στην παραλιακή του Κιάτου και έπαθε δηλητηρίαση!!!

Το περιστατικό ήταν τόσο σοβαρό που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από ότι ακούστηκε ενοχλήσεις είχαν με το στομάχι τους και οι φίλοι του παιδιού που έφαγαν από το ίδιο κατάστημα αλλά …το πέρασαν πιο ελαφριά!

Όλοι πλέον γνωρίζουν ποιο είναι το εν λόγω μαγαζί που εξαιτίας του φαγητού που παρείχε ένα άτομο κατέληξε στο νοσοκομείο! Είναι δυσφήμιση για μία περιοχή να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά! Σε ότι αφορά το εν λόγω μαγαζί πολύ δύσκολα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη αυτών που το προτιμούσαν μέχρι τώρα!

ΠΗΓΗ: http://korinthiannews.gr

Σημείωση: Το parakato στηρίζει την περιοχή και τις επιχειρήσεις της και το έχει αποδείξει επανειλημμένα. Στο νοσοκομείο δε θα πάμε επειδή το θέλουν κάποιοι. Θεωρούμε χρήσιμο προς την τοπική κοινωνία να προβάλλουμε τέτοια περιστατικά για το καλό του τόπου μας. Δεν στοχοποιούμε κανέναν παρ'ότι γνωρίζουμε και γιαυτό δε δημοσιοποιούμε ονόματα. Δεν έχουμε προηγούμενα για κανέναν δεν κρατάμε επόμενα επίσης για κανέναν._

Σημείωση 2: Η παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου για το θέμα ΕΔΩ

Σημείωση 3: Στον Ορνό, στη Χώρα της Μυκόνου και στο Κιάτο έχει 1,70 € το σουβλάκι !!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφαγε σε μαγαζί στην παραλιακή του Κιάτου και κατέληξε με δηλητηρίαση στο νοσοκομείο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator