Η διατήρηση των Capital Controls οδηγεί την Ελλάδα εκτός ευρώ, έχουν ποινικές ευθύνες οι εμπνευστές τους

0Aπολύτως αναξιοπρεπής διαδικασία για τον πολίτη πέρα από τις καταστρεπτικές συνέπειες στην Οικονομία

Πλησιάζουμε στην επέτειο του ενός έτους capital controls στη μοναδική χώρα (τρομάρα μας) της Ευρώπης που υπάρχει αυτό το καθεστώς. Ούτε καν η Αγγλία δεν μπήκε σε αντίστοιχη διαδικασία μετά το δημοψήφισμα το αποτέλεσμα του οποίου ταρακούνησε την παγκόσμια οικονομία.

Αλλά η Αγγλία παρότι κι εκείνη διαθέτει κάποιους αστείους πολιτικούς είναι ένα σοβαρό κράτος. Εδώ δεν έχουμε ούτε σοβαρό κράτος, ούτε σοβαρούς πολιτικούς. Η ύπαρξη τωνcapital controls είναι μία απολύτως αναξιοπρεπής διαδικασία για τον πολίτη πέρα από τις καταστρεπτικές συνέπειες στην Οικονομία.

Από τον Ian Ford

Μόνο ένας νταβατζής θα μπορούσε να επιβάλλει έλεγχο στο πόσα από τα χρήματά σου θα ξοδεύεις. Δεν συμβαίνει ούτε στις πρώην ανατολικές χώρες. Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα των διεφθαρμένων πολιτικών οι οποίοι καμαρώνουν με το επιχείρημα ότι εάν δεν υπάρχαν τα capital controls τώρα με το brexit θα σήκωναν οι πολίτες τις καταθέσεις τους!

Τι διαφορά έχει αυτό ρε αχρείοι από το καθεστώς της Βενεζουέλας; Πόσο άθλιοι είστε επιτέλους; Και πόσο σύντομα θα πρέπει να οδηγηθείτε στην Δικαιοσύνη εξαιτίας μιας διαδικασίας που βάζει τη χώρα στην black list του όποιου τρελού ξένου επενδυτή είχε την φαεινή ιδέα να επενδύσει στην Ελλάδα; Η ύπαρξη των capital controls πολύ σύντομα θα προκαλέσει εξελίξεις που οι εμπνευστές τους δεν φαντάζονται. Ειδικά όταν υπάρχει και η μαρτυρία Ρέκλινγκ ότι ο Βαρουφάκης προκάλεσε ζημιά 100 δις ευρώ στην ελληνική οικονομία.

Η διατήρηση των capital controls και κυρίως ο συστηματικός εμπαιγμός των πολιτικών οι οποίοι κάνουν κάθε τόσο λόγο για άρση δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες θα έχει πολύ σύντομα εκρηκτικές συνέπειες.

Οι ποινικές ευθύνες είναι προφανείς καθώς τα capital controls διώχνουν τους επενδυτές και οδηγούν την χώρα εκτός της ζώνης του ευρώ. Και επειδή η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία οδηγούμαστε σε καταστάσεις που μετά το αίμα στους δρόμους θα κληθούν οι ένοχοι να λογοδοτήσουν. Η Ελλάδα κρέμεται σε μια κλωστή και κάποιοι συνειδητά θέλουν να την κόψουν για να πέσει στο κενό. Θα το πληρώσουν μια και δεν θα τους καλύπτει πλέον κανένα μνημόνιο…
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η διατήρηση των Capital Controls οδηγεί την Ελλάδα εκτός ευρώ, έχουν ποινικές ευθύνες οι εμπνευστές τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator