Ψηφίζουν Brexit για να ξεφορτωθούν τους Ελληνες του Λονδίνου!

0Το Βrexit κέρδισε τους Αγγλους εξαιτίας των νεόπλουτων συμπολιτών μας που ζουν στην Αγγλία

“SUN” SAYS BACK BREXIT We urge you to make history and win back Britain’s freedom…believe in yourself and our country’s greatness – vote LEAVE

Mε τίτλο Μake today our Independence Day η αγγλική Sun βάζει φωτιά στον ευρωπαικό αχυρώνα και προτρέπει του Αγγλους να ψηφίσουν υπέρ του Brexit. Kαι είναι απολύτως λογικό κάτι τέτοιο. Με τόσους Ελληνες που έχουν ενσκήψει σαν ακρίδες στη χώρα είναι λογικό να θέλουν να εγκαταλείψουν την Ε.Ε.

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι Ελληνες-εάν εξαιρέσεις κάποιους φοιτητές-αποτελούν μολυσματικό ιό για την βρετανική κοινωνία μια και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της αρπαχτής και της διαπλοκής με την πολιτική εξουσία. Το Λονδίνο είναι τίγκα στους Ελληνάρες που φτιάχτηκαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης εξαιτίας της διαπλοκής με την εξουσία (μόνο ΠΑΣΟΚ) και στην συνέχεια με τα κλοπιμαία και διαπλεκόμενα λεφτά απέκτησαν ακίνητη περιουσία στο Λονδίνο και άρχισαν να συχνάζουν στα ίδια εστιατόρια, τα ίδια μουσεία, τα ίδια θέατρα με τους φλεγματικούς Αγγλους οι οποίοι παρατηρούσαν αυτή την τριχωτή σκούρα φυλή να μπλέκεται στα πόδια τους.

Ψαχνόντουσαν οι Αγγλοι καθώς αναρωτιόντουσαν πως είναι δυνατόν αυτά τα ελληνικά ανθρωποειδή να έχουν κονομήσει τόσο χρήμα ώστε να κινούνται με άνεση στα ευρωπαικά σαλόνια. Οταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Μιμή βρήκαν την θέση που τους άξιζε τα αγγλικά tabloid, οι Βρετανοί άρχισαν να διαισθάνονται το λόγο που τόσοι πλούσιοι Ελληνες έσκασαν μύτη στο Λονδίνο. Η βρετανική πρωτεύουσα στο μεταξύ είχε γίνει αγαπημένος προορισμός διασημοτήτων όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Αννα Βίσση η οποία ενέσκηψε ακόμη και στο φημισμένο KOKO club.

Οι Ελληνες ήταν για τους Βρετανούς κάτι σαν προοίμιο των φανατικών Ισλαμιστών. Οταν οι μουσουλμάνοι διαπίστωσαν ότι στο Λονδίνο κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Ελληνες πλάκωσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους με αποτέλεσμα οι Αγγλοι να φρικάρουν με το κακό που τους βρήκε. Καθώς συνειδητοποίησαν ότι η Μέρκελ ήταν αποφασισμένη να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ εξοργίσθηκαν κι άρχισαν να φωνάζουν Brexit. Οι Ελληνες της Αγγλίας είναι ο κυριότερος λόγος που οι Βρετανοί θέλουν να εγκαταλείψουν της Ε.Ε.-το διαλύσαμε κι αυτό το κράτος…

Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ψηφίζουν Brexit για να ξεφορτωθούν τους Ελληνες του Λονδίνου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator